
Ένα ακόμη ευτράπελο διέκοψε τη συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων στη Βρετανία, καθώς έσταζε η οροφή και πλημμύρισε η αίθουσα.
Οι βουλευτές αναγκάστηκαν να διακόψουν τη συζήτηση, αφού η αίθουσα γέμισε νερό, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.
Το νερό που έτρεχε στο πίσω μέρος του θαλάμου έκανε μούσκεμα δεκάδες έδρανα
Ο αναπληρωτής ομιλητής της κοινοβουλευτικής επιτροπής Λίντσεϊ Χόυλανέστειλε τη συνεδρίαση του Σώματος, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες για τη διαρροή του νερού.
Οι αρχές της Βουλής των Κοινοτήτων δήλωσαν: «Γνωρίζουμε για τη διαρροή νερού και λαμβάνουμε επειγόντως μέτρα για να το επιδιορθώσουμε».
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες η εισβολή ημίγυμνων διαδηλωτών στην αίθουσα του Κοινοβουλίου είχε διακόψει τη συνεδρίαση.
Ενώ οι βουλευτές είχαν ξεκινήσει άλλη μια ημέρα συζητήσεων για το πώς ή ακόμη και το αν η χώρα θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, περί τους 10 διαδηλωτές γδύθηκαν, κατεβάζοντας τα παντελόνια τους κι έχοντας ζωγραφίσει στους γλουτούς τους συνθήματα όπως: «Κλιματική Δικαιοσύνη τώρα».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.