Η απίστευτη ιστορία πίσω από ένα τατουάζ – H περίεργη φράση & το μυστικό που έκρυβε

Η απίστευτη ιστορία πίσω από ένα τατουάζ – H περίεργη φράση & το μυστικό που έκρυβε

Μια απίστευτη ιστορία κρύβει το τατουάζ που έχει στο χέρι της μια χρήστρια του Instagram.

Η γραφή του τατουάζ μοιάζει να προέρχεται από μια άγνωστη γλώσσα ωστόσο, αν κάποιος προσέξει θα δει ότι είναι αγγλικά γραμμένα σαν από χέρι μικρού παιδιού. Η φράση που περιέχει το τατουάζ είναι «It’s real» ( Είναι πραγματικό).

Η Madie Johnson έκανε το τατουάζ στον καρπό της στη μνήμη της θείας της Tina Hines, που πέθανε για 27 λεπτά πριν επανέλθει στη ζωή.

Η ιστορία

Σύμφωνα με τη Madie, πριν από ένα χρόνο η θεία της Tina, η οποία είναι μία από τους πιο απίθανους και υγιέστατους ανθρώπους, έπαθε ανακοπή και όπως ανέφεραν οι γιατροί πέθανε και επανήλθε στη ζωή τέσσερις φορές από τον θείο της Madie, Brian και τους τραυματιοφορείς που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Της τοποθέτησαν απινιδωτές και μετά από την θαυματουργή πλήρη επαναφορά της, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ζητήσει ένα στυλό και έγραψε στο ημερολόγιο των παιδιών της «It’s real», καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει αμέσως.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο δωμάτιο τη ρώτησαν τι είναι πραγματικό και εκείνη απάντησε δείχνοντας τον ουρανό, τον παράδεισο, με δάκρυα στα μάτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.