ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Επίσκοπος θα ψεκάσει ολόκληρη πόλη με αγιασμό

Απίστευτο και όμως αληθινό: Επίσκοπος θα ψεκάσει ολόκληρη πόλη με αγιασμό

Κάποτε, η Μπουεναβεντούρα θεωρούνταν η πιο επικίνδυνη πόλη της Κολομβίας. Ακόμη έχει πολλά προβλήματα. Αλλά ένας επίσκοπος πιστεύει ότι έχει βρει τη λύση. Θα ψεκάσει όλη την πόλη με αγιασμό!

Ο επίσκοπος της Μπουεναβεντούρα, Ρουμπέν Νταρίο Γιαραμίλο Μοντόγια θα δανειστεί ένα ελικόπτερο του ναυτικού, προκειμένου να ρίξει αγιασμό σε όλη την πόλη στις 14 Ιουλίου, ημέρα που γιορτάζει ο πολιούχος άγιος. «Θέλουμε να γυρίσουμε από αέρος όλη την Μπουεναβεντούρα και να ρίξουμε αγιασμό… για να δούμε αν θα εξορκίσουμε όλους αυτούς τους δαίμονες που καταστρέφουν την πόλη μας», δήλωσε ο επίσκοπος αυτής της πόλης της Κολομβίας. «Ετσι ώστε να έρθει η ευλογία του Θεού και να διώξει όλη την ανομία που υπάρχει στους δρόμους», συμπλήρωσε, σύμφωνα με το Newsweek.

Αγιασμός κατά… εμπορίου ναρκωτικών

Η Μπουεναβεντούρα είναι το πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Κολομβίας, αλλά εκεί δρουν συμμορίες που εκβιάζουν, απαγάγουν και τρομοκρατούν τους ντόπιους. Τα εγκλήματα που διαπράττουν είναι τόσο φριχτά, που δεν διστάζουν να ακρωτηριάζουν τα θύματά τους όσο είναι ακόμη ζωντανά.

Για τον επίσκοπο όμως, ο αγιασμός είναι η λύση.

«Πρέπει να ξεφορτωθούμε τον διάβολο για να δούμε αν μπορούμε να επιστρέψουμε στην ηρεμία που η πόλη έχει χάσει με τα τόσα εγκλήματα, τη διαφθορά, το κακό και το εμπόριο ναρκωτικών», δήλωσε ο 52χρονος Μοντόγια.

«Θα ρίξουμε αγιασμό για να δούμε αν θα τελειώσουν αυτά τα άσχημα πράγματα και αν ο διάβολος θα φύγει από εδώ», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, οι κάτοικοι δεν περιμένουν τον αγιασμό για να τελειώσουν τα δεινά τους. Πριν από πέντε χρόνια άρχισαν να συνεργάζονται με διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αν και υπάρχουν ακόμη συμμορίες, το ποσοστό των δολοφονιών έχει μειωθεί δραστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.