ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λευκωσία: Σε μερική αρθροπλαστική ισχύου υποβλήθηκε ο Κύπριος πρόεδρος Ν.Αναστασιάδης

Λευκωσία: Σε μερική αρθροπλαστική ισχύου υποβλήθηκε ο Κύπριος πρόεδρος  Ν.Αναστασιάδης

Δεν άρχισε καλά η σημερινή μέρα για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Ενώ κατευθυνόταν με την συνοδεία του κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου, ζήτησε όπως επισκεφθεί συγκεκριμένο κατάστημα ρούχων.

Οι άντρες της φρουράς του μετέφεραν τον πρόεδρο στο κατάστημα όπου στην προσπάθεια του να εισέλθει σε αυτό και ενώ βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος, σε σκαλοπάτι στο οποίο προσπαθούσε να κατεβεί, πάτησε στο κενό αφού, προφανώς, δεν το αντιλήφθηκε.

Αποτέλεσμα ήταν παρά τις άμεσες προσπάθειες των μελών της προεδρικής φρουράς να τον συγκρατήσουν, να πέσει στο κενό και να τραυματιστεί σοβαρά αφού υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού. Μεταφέρθηκε αμέσως από τα μέλη της φρουράς σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της πόλης, όπου γύρω στις 3.50 το απόγευμα και μετά από σχολαστική αξιολόγηση της κατάστασής του, οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υποβλήθηκε σε μερική αρθροπλαστική ισχύου.

Στο πλευρό του Προέδρου Αναστασιάδη βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, Άντρη Αναστασιάδη, οι δύο του κόρες, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, ο υπουργός παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος. Λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο μετέβη και ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, καθώς και η γενική διευθύντρια του υπουργείου υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη. Η επέμβαση στον πρόεδρο Αναστασιάδη διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Sigmalive

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.