Πακιστάν: «Δάσκαλοι» σε ισλαμικό σχολείο κρέμασαν ανάποδα κι έδειραν παιδί (βίντεο)

Πακιστάν: «Δάσκαλοι» σε ισλαμικό σχολείο κρέμασαν ανάποδα κι έδειραν παιδί (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό βίντεο έγινε viral στα social media, οπου ανήλικος μαθητής σε ισλαμικό σχολείο δένεται ανάποδα και ξυλοκοπείται από τους δασκάλους.

Η διοίκηση του ”σχολείου” ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό συνέβη πέρυσι, αλλά επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ της διοίκησης και του παιδιού

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα για το θέμα και δήλωσαν ότι συνολικά τρία παιδιά κατοικούσαν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Τον Μάιο, η κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Πακιστάν Tehreek-e-Insaf, ως μέρος της στρατηγικής της για την εξάρθρωση των εξτρεμιστικών δικτύων, αποφάσισε να εισαγάγει σημαντικές μεταρρυθμίσεις στο πρόγραμμα σπουδών πάνω από 30.000 ισλαμικά σχολεία ή μαδράσσες.

Οι προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις περιελάμβαναν την απαγόρευση των κεφαλαίων που τροφοδοτούν το μίσος. Επίσης πρότεινε την εισαγωγή σύγχρονων θεμάτων όπως η επιστήμη, οι δεξιότητες και η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στο πρόγραμμα σπουδών.

Βέβαια το βασικό πρόβλημα είναι πως πολλοί ”απόφοιτοι” και ”καθηγητές” τέτοιων ”σχολείων” βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τα ”διδάγματά” τους ελεύθερα στο τέμενος στο Βοτανικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.