«Θα γίνεις νονός της κόρης μου»; ρώτησε ο σκηνοθέτης Ο.Στόουν τον Β.Πούτιν – Η επική απάντηση του Ρώσου προέδρου

«Θα γίνεις νονός της κόρης μου»; ρώτησε ο σκηνοθέτης Ο.Στόουν τον Β.Πούτιν – Η επική απάντηση του Ρώσου προέδρου

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν αν και έχει το προφίλ του σκληρού ηγέτη έχει δείξει ότι όταν χρειάζεται διαθέτει και.. χιούμορ.

Ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν, ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να γίνει ο νονός της κόρης του, αποκάλυψε ένα απομαγνητοφωνημένο κείμενο από μια πρόσφατη συνέντευξη που κυκλοφόρησε την Παρασκευή στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.

Ο σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο ντοκιμαντέρ για την κρίση της Ουκρανίας το 2014, έχει πραγματοποιήσει μια σειρά συνεντεύξεων με τον Ρώσο πρόεδρο, για μια σειρά του 2017 της εταιρείας παραγωγής Showtime, δίνοντας τη δυνατότητα στα δυτικά ακροατήρια να ακούσουν την οπτική του Πούτιν σε μια σειρά θεμάτων, από τις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ ως τις σύγχρονες παγκόσμιες κρίσεις.

Στη συνέντευξη, ο Στόουν ζήτησε να μάθει από τον Πούτιν σε πόσα παιδιά έχει γίνει νονός.

«Δεν θα δώσω συγκεκριμένο αριθμό, αλλά αρκετά”, απάντησε ο Πούτιν. «Ουάου. Μήπως είναι εκατό ή τριακόσια;» ρώτησε ο Στόουν. «Όχι, όχι, είστε σοβαρός; Σίγουρα όχι. Λίγα.» είπε ο Πούτιν.

«Σε αντίθετη περίπτωση θα σας ζητούσα να γίνεται νονός της κόρης μου», δήλωσε ο Στόουν.

«Θέλει να γίνει χριστιανή ορθόδοξη;» ρώτησε ο Πούτιν, στον οποίο φέρεται να είπε ο Στόουν ότι «Ηταν πιθανόν». «Πρέπει να την ρωτήσετε», επέμεινε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν ρώτησε επίσης τον Στόουν πόσων χρονών ήταν η κόρη του και αν ήταν θρησκευόμενη. Ο Στόουν δήλωσε ότι ήταν 22 ετών, και είπε ότι “Ναι, είναι πιστή. Είχε χριστιανική ανατροφή».

«Μάλιστα», είπε ο Πούτιν.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν άλλα θέματα, μεταξύ των οποίων το χάσμα μεταξύ γενεών, πολιτισμικά προβλήματα, δικαιώματα μειονοτήτων, διάφορα «θερμά σημεία» σε όλο τον κόσμο και σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ. Ο Πούτιν δεν έδωσε οριστική απάντηση σχετικά με το εάν θα συμφωνούσε να γίνει νονός στην κόρη του Στόουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σχόλια του Στόουν συνάντησαν έντονες διαδικτυακές επικρίσεις από τους πιστούς των θεωριών συνωμοσίας όπως το «Russiagate», με τους χρήστες Twitter να αναδεικνύουν τα παλιά (ενοχλητικά) τροπάρια σχετικά με τη «ρωσική ανάμειξη στις εκλογές των ΗΠΑ» και να επιτίθονται στον σκηνοθέτη με μια σειρά memes και προσβολών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.