ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σικάγο: 23χρονη προπονήτρια σε σχολείο έκανε… «πρωταθλητισμό» με μαθητή της

Σικάγο: 23χρονη προπονήτρια σε σχολείο έκανε… «πρωταθλητισμό» με μαθητή της

Είχε προσληφθεί μόλις πέρυσι για να προπονεί τις ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ του σχολείου.

Η 23χρονη δασκάλα και προπονήτρια σε σχολείο της πολιτείας Ιλινόις στις ΗΠΑ συνελήφθη γιατί έκανε «πρωταθλητισμό» στο σ3ξ με μαθητή της, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Πρόκειται για την Χάιλι Ρενό, που είχε προσληφθεί στο σχολείο μόλις το 2018, για να προπονεί τις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ του σχολείου, ενώ και η ίδια στο παρελθόν ήταν αθλήτρια.

Πλέον είναι αντιμέτωπη με τις κατηγορίες σεξουαλικής αποπλάνησης ανηλίκου μεταξύ 13 και 17 ετών και μπορεί να καταδικαστεί σε έως και 15 χρόνια φυλακή.

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν άλλα στοιχεία για την υπόθεση, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σχολείο ήδη απέλυσε την συγκεκριμένη δασκάλα και σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι η οικογένεια του μαθητή που αποπλανήθηκε έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και πως δεν υπάρχουν στοιχεία για σ3ξουαλική αποπλάνηση άλλου μαθητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.