ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κίνδυνος κατάρρευσης για την Παναγία των Παρισίων: Πέφτουν κομμάτια

Κίνδυνος κατάρρευσης για την Παναγία των Παρισίων: Πέφτουν κομμάτια

Παραμένει επικίνδυνη η κατάσταση με την Παναγία των Παρισίων, η οποία υπέστη καταστροφικές ζημιές από φωτιά του Απριλίου.

Η Παναγία των Παρισίων εξακολουθεί να διατρέχει κίνδυνο κατάρρευσης. Από τον εμβληματικό καθεδρικό εξακολουθούν να πέφτουν κομμάτια.

Οι εργασίες αποκατάστασης της Παναγίας των Παρισίων είχαν ανασταλεί στις 25 Ιουλίου, προκειμένου να γίνει απολύμανση, εξαιτίας του τοξικού μολύβδου που απελευθερώθηκε κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς. Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού της Γαλλίας, όποιες παρεμβάσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα είχαν στόχο την αποτροπή της κατάρρευσης, σημειώνοντας ότι δεν έχει γίνει καμία εργασία αποκατάστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εξαιτίας του πρόσφατου κύματος καύσωνα έπεσαν κι άλλα κομμάτια από τον θόλο της Παναγίας των Παρισίων. Ο ρυθμός των εργασιών που πραγματοποιούνται υπαγορεύεται από τον κίνδυνο κατάρρευσης», ανέφερε το υπουργείο Πολιτισμού. Στα τέλη Ιουλίου, η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου στο Παρίσι, καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.