ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Πονοκέφαλος» στο Παλάτι: Και ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στην βίλα των οpγiων του Τ.Έπσταϊν – Φωτό-ντοκουμέντο

«Πονοκέφαλος» στο Παλάτι: Και ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στην βίλα των οpγiων του Τ.Έπσταϊν – Φωτό-ντοκουμέντο

Πονοκέφαλο στο Παλάτι έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που κάνει η εφημερίδα Daily Mail της Κυριακής και αφορά τον Πρίγκηπα Αντριου, δευτερότοκο γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο βίντεο που έχει κόψει η εφημερίδα κάνοντας ζουμ σε στιγμιότυπο (από το 2010), εμφανίζεται ο 59 χρόνων σήμερα Πρίγκηπας Αντριου, μέσα στην πολυτελέστατη και χλιδάτη βίλα του Τ. Έπσταϊν, στο Μανχάταν, να συνομιλεί στην πόρτα με μια νεαρή γυναίκα!

Λίγη ώρα νωρίτερα από το σπίτι είχε βγει ο δισεκατομμυριούχος χρηματιστής, ο οποίος και αυτοκτόνησε πριν λίγες ημέρες, με νεαρή ξανθιά.

Να σημειωθεί ότι αυτό το σπίτι ήταν μια από τις βίλες των οpγίων που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Επστάιν με πρωταγωνίστριες και ανήλικες!

Ερωτηματικά προκαλεί σύμφωνα με την εφημερίδα, η απουσία του Αντριου στο πλευρό της Βασίλισσας εχθές, στην καθιερωμένη λειτουργία στο Μπαλμόραλ, στην οποία συμμετείχε ολόκληρη η βασιλική οικογένεια.

Μια εβδομάδα νωρίτερα η Ελισάβετ, θέλοντας να δείξει ότι στηρίζει τον αδελφό του Κάρολου, σε δημόσια εμφάνιση τον είχε συνέχεια στο πλευρό της.

Ο Αντριου, όπως και οι Κλίντον, Τράμπ ήταν μερικά από τα πρόσωπα που ήξερε πολλά ο Τ.Έπσταϊν μέσα στη φυλακή δισεκατομμυριούχος.

Τι απαντά ο πρίγκιπας Άντριου στις αναφορές για διασυνδέσεις με τον Έπσταϊν

Μέσω εκπροσώπου του Μπάκιγχαμ ήρθε η απάντηση στα δημοσιεύματα για τη σύνδεση του πρίγκιπα Άντριου με τον καταδικασμένο για μαστροπεία ανηλίκων Τζέφρι Επστάιν.

Ο πρίγκιπας Άντριου, Δούκας της Υόρκης και δεύτερος νεότερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ έσπασε τη σιωπή του για τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις περί σύνδεσής του με τον καταδικασμένο για μαστροπεία ανηλίκων Τζέφρι Έπσταϊν, όπως μετέδωσε την Κυριακή η βρετανική Sun.

«Ο Δούκας της Υόρκης είναι έκπληκτος από τις πρόσφατες αναφορές για τα φερόμενα εγκλήματα του Τζέφρι Επστάιν», δήλωσε εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ.

«Η Αυτού Υψηλότης αποδοκιμάζει την εκμετάλλευση οποιουδήποτε ανθρώπου και ο υπαινιγμός ότι αυτός θα αποδεχόταν, συμμετείχε ή ενθάρρυνε οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά είναι αποτρόπαιος».

«Όταν ο πρίγκιπας ήρθε στην πόρτα ήμουν έκπληκτος. Φαινόταν εντελώς άνετος», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην Daily Mail. «Εάν δεν γνώριζα ότι ήταν ο πρίγκιπας Άντριου, θα σκεφτόμουν ότι το μέρος του άνηκε».

Παλιότερη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τον πρίγκιπα Άντριου σε νεότερη ηλικία να αγκαλιάζει τη Βιρτζίνια Γκιφρέ που έχει καταθέσει ότι υπήρξε «σκλάβα» του Επστάιν.

Αρκετές άλλες γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Άντριου για ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, η οποία έδωσε λεπτομέρειες για τις στενές σχέσεις με τον πρίγκηπα Άντριου σε αρκετές περιστάσεις, μεταξύ των οποίων και σε κατοικίες του Επστάιν, αλλά οι κατηγορίες της απορρίφθηκαν από δικαστή του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Οποιαδήποτε υπαινιγμός για ακατάλληλη συμπεριφορά με ανήλικα πρόσωπα είναι κατηγορηματικά αναληθής», δήλωσε εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ, σχετικά με τη μαρτυρία της Ρόμπερτς.

«Διαψεύδεται εμφατικά ότι ο Δούκας της Υόρκης είχε οποιαδήποτε μορφής σeξουαλική επαφή ή σχέση με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί του αντιθέτου είναι ψευδής και αβάσιμος».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Qw4C29k7W5M



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.