ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Τραγικό τέλος για άνδρα: Ταύρος τον αποκεφάλισε (βίντεο)

Τραγικό τέλος για άνδρα: Ταύρος τον αποκεφάλισε (βίντεο)

Ένας 52χρονος άντρας έχασε με φρικτό τρόπο την ζωή του στο ετήσιο φεστιβάλ της πόλης Καστεγιόν, καθώς ένας από τους ταύρους που έτρεχαν στον δρόμο τον κάρφωσε και τον αποκεφάλισε!

Το σοκαριστικό περισταστικό συνέβη στα πλαίσια του Cristo de l’Alcora, του ετήσιου φεστιβάλ στο οποίο οι ταύροι ξεχύνονται στους δρόμους και κυνηγάνε τον κόσμο μέσα στα στενά σοκάκια της πόλης.

Ο άτυχος άντρας στεκόταν κοντά στα προστατευτικά κάγκελα, αλλά όχι πίσω από αυτά, με αποτέλεσμα ο ταύρος να τον χτυπήσει με τόση πολύ δύναμη που κατά την πρόσκρουση στα κιγκλιδώματα αποκεφαλίστηκε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 52χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου απλά οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.