ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η απάντηση στον τυφώνα Dorian: Πάρκαρε το smart του στην κουζίνα!

Η απάντηση στον τυφώνα Dorian: Πάρκαρε το smart του στην κουζίνα!

Οι κάτοικοι της Florida έχουν πάρει τα μέτρα τους, καθώς ο τυφώνας Dorian πλησιάζει τις ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένας άντρας από τη Florida βρήκε τον τρόπο να κρατήσει ασφαλές το αυτοκίνητό του, παρκάροντας στην κουζίνα του σπιτιού!

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο προφίλ της στο facebook η γυναίκα του Jess. Όπως αναφέρει η ίδια, ο άντρας της φοβήθηκε ότι το smart fortwo θα παρασυρόταν από τους ισχυρότατους ανέμους που θα πλήξουν την περιοχή. Πάντως το ζευγάρι ήταν τυχερό, καθώς το λιλιπούτειο smart χώρεσε άνετα στο εσωτερικό του σπιτιού σε αντίθεση με τα περισσότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τυφώνας Dorian, ο ισχυρότερος μέχρι στιγμής για το 2019, έφτασε στις ακτές της Αμερικής μετά από το καταστροφικό του πέρασμα από τις Μπαχάμες που άφησε πάνω από 60.000 ανθρώπους με ανάγκη τροφής και στέγης. Στη Florida πάνω από δύο εκατομμύρια πολίτες εκκένωσαν τα σπίτια τους μετά από αυστηρές προειδοποιήσεις των αρχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.