
Ένας άνδρας σκοτώθηκε και μια γυναίκα τραυματίστηκε σε μια ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε στην πόλη Αλαβούς, στην κεντρική δυτική Φινλανδία την Παρασκευή το βράδυ, μετέδωσαν χθες τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο ύποπτος δράστης, ένας άνδρας κοντά 40χρονών, πυροβόλησε την πρώην του γυναίκα και τον άνδρα που τη συνόδευε. Ο τελευταίος πέθανε και η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.
Ο δράστης συνελήφθη και η αστυνομία τόνισε στην φινλανδική εφημερίδα Pohjalainen ότι το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση είχε αποκτηθεί παράνομα.
Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονταν και άλλοι άνθρωποι, αλλά κανένας δεν έγινε στόχος του δράστη. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό ως μια δολοφονία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.