ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Μητέρα αντίκρισε μια άγνωστη να κάνει μπάνιο τον γιο της – Σκηνές πάλης με την εισβολέα (βίντεο)

ΗΠΑ: Μητέρα αντίκρισε μια άγνωστη να κάνει μπάνιο τον γιο της – Σκηνές πάλης με την εισβολέα (βίντεο)

Σε ένα απίστευτο και απορίας άξιο περιστατικό κλήθηκαν να απαντήσουν οι αστυνομικές αρχές στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν μία μητέρα σηκώθηκε από το κρεβάτι και αντίκρισε μέσα στο σπίτι της μία άγνωστη γυναίκα να κάνει μπάνιο τον γιο της.

Όπως αναφέρει η μητέρα στο WCMH, Αρέικα Χιλ, άκουσε το σκύλο να γαβγίζει και έτσι σηκώθηκε από το κρεβάτι για να δει περί τίνος πρόκειται. Τότε περπατώντας στο διάδρομο του σπιτιού της, είδε μία άγνωστη κοπέλα να στέκεται σκυφτή πάνω από την μπανιέρα, κρατώντας το παιδί της.

«Δεν έχω αντικρίσει ξανά κάτι τέτοιο», δήλωσε τρομαγμένη η μητέρα στις κάμερες.

  • Η μητέρα πάλεψε με την άγνωστη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα πάλεψε με την 22χρονη εισβολέα ενώ στην συνέχεια ο σύντροφός της κράτησε την εισβολέα, έως ότου καταφτάσουν οι αρχές για να την συλλάβουν και να δώσουν ένα τέλος στον εφιάλτη της οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατηγορούμενη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι εισήλθε στο σπίτι της οικογένειας καθώς θέλησε να φροντίσει ένα παιδί που βρισκόταν έξω από το σπίτι. Η μητέρα της εισβολέα μάλιστα, δήλωσε πως η κόρη της είχε καλές προθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.