ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μασσαλία: Κατέληξαν στη θάλασσα γιατί ακολούθησαν το GPS

Μασσαλία: Κατέληξαν στη θάλασσα γιατί ακολούθησαν το GPS

Η έντονη κακοκαιρία, αλλά και η υπερβολική εμπιστοσύνη στην τεχνολογία οδήγησαν τρεις ανθρώπους και το αυτοκίνητό τους, μέσα στο παλιό λιμάνι της Μασσαλίας.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης και ενώ στην πόλη της Γαλλία έβρεχε έντονα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές της πόλης, οι τρεις επιβαίνοντες προσπαθούσαν να επιστρέψουν οδικώς στην πόλη Βοκλούζ όπου και διαμένουν.

«Η ορατότητα ήταν περιορισμένη εξαιτίας της βροχής και εκείνοι ακολούθησαν τις οδηγίες του πλοηγού (GPS). Όταν έφτασαν στην άκρη του λιμανιού πίστεψαν πως το νερό μπροστά τους δεν ήταν παρά μια μεγάλη λακκούβα» αστυνομία της πόλης στο γαλλικό μέσο, 20minutes.fr.

Τους επιβαίνοντες διέσωσαν δύο ναυτικοί στο λιμάνι της Μασσαλίας

Κάποιος ναυτικός που βρισκόταν κοντά στο σημείο, είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στο νερό και έτρεξε να βοηθήσει. Όπως λέει στο γαλλικό μέσο, φώναξε στην γυναίκα που καθόταν στο πίσω κάθισμα να ανοίξει το παράθυρο και την τράβηξε έξω. «Στη συνέχεια επέστρεψα να βοηθήσω μια άλλη κυρία που γνώριζε κολύμπι και ένα συνάδελφός μου έβγαλε από το αυτοκίνητο έναν άνδρα» συμπληρώνει ο ναυτικός.

Όπως λέει, εξαιτίας της κακοκαιρίας κανείς άλλος δεν βρισκόταν κοντά στο σημείο, στο παλιό λιμάνι της Μασσαλίας την ώρα που το όχημα έπεσε στο νερό. Οι δυνάμεις υποβρυχίων καταδρομών της πόλης βούτηξαν προκειμένου να εξακριβώσουν πως δεν υπήρξε διαρροή και μόλυνση του νερού, ενώ εργάζονται ώστε να ανασύρουν το αυτοκίνητο από τη θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.