ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Η εξάχρονη με ρεκόρ κατάβασης στο skateboard (βίντεο)

Ρωσία: Η εξάχρονη με ρεκόρ κατάβασης στο skateboard (βίντεο)

Ένα παιδί θαύμα από τη Μόσχα, αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν ανεβαίνει στη σανίδα του σκέιτμπορντ. Η εξάχρονη κατέχει ήδη δύο εθνικά ρεκόρ στο snowboard και έχει πρόσφατα καταφέρει τη γρηγορότερη κατάβαση με σκέιτμπορντ, με ταχύτητα 48 χλμ/ώρα.

Ένα κορίτσι ηλικίας έξι χρονών, εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους με τις ικανότητές της στο snowboard και το skateboard.

Η Βασιλίσα Ερμάκοβα, από τη Μόσχα, κατέχει δύο εθνικά ρεκόρ στο snowboard και έχει πρόσφατα πετύχει ένα νέο ρεκόρ στη Ρωσία για τη γρηγορότερη κατάβαση με σκέιτμπορντ, φθάνοντας την ταχύτητα των 48 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Όπως αναφέρει η μητέρα της, η Βασιλίσα προπονείται πέντε ώρες κάθε μέρα και εξασκείται μαζί με τον πατέρα της.

Το κορίτσι, στην ηλικία των τριών ετών έβλεπε τους γονείς της να κάνουν snowboard και ήθελε να δοκιμάσει κι αυτή.

Από τότε όχι μόνο δεν έχει σταματήσει, αλλά έχει εξελιχθεί σε άσο τόσο του snowboard όσο και του skateboard.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όνειρό της είναι να συμμετάσχει στους αγώνες X Games.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.