Ντόναλντ Τραμπ: Εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει στην Βουλή των Αντιπροσώπων

Ντόναλντ Τραμπ: Εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει στην Βουλή των Αντιπροσώπων

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνει ότι θα «σκεφτεί σοβαρά» να καταθέσει στη Βουλή των Αντιπροσώπων, στο πλαίσιο της έρευνας για την παραπομπή του.

«Παρά το γεγονός ότι δεν έκανα τίποτα λάθος και δεν μου αρέσει να δίνω αξιοπιστία σε αυτή την διαδικασία … μου αρέσει η ιδέα και θέλω να καταθέσω», γράφει σε μήνυμά του στο Twitter απαντώντας στο κάλεσμα της Νάνσι Πελόζι.

Χθες, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων απηύθυνε ανοιχτή πρόκληση στον Αμερικανό πρόεδρο να καταθέσει όποτε θελήσει εφόσον έχει στη διάθεσή του στοιχεία που μπορεί να ελαφρύνουν τη θέση του.

Ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων σχετικά με την έρευνα για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου, η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο να καταθέσει είτε προφορικώς ενώπιον της ειδικής επιτροπής είτε γραπτώς.

«Ο Τραμπ θα μπορούσε να εμφανιστεί και να μιλήσει, να πει όλη την αλήθεια που θέλει, εάν θέλει», δήλωσε η Νάνσι Πελόζι χθες στην εκπομπή «Face the Nation» του CBS απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις κατηγορίες του Αμερικανού προέδρου ότι έχει γίνει στόχος.

Η Νάνσι Πελόζι συνέκρινε τις πράξεις του Τραμπ με εκείνες του πρώην προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον στο σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ που τον οδήγησε σε παραίτηση το 1974.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η προσπάθεια του Τραμπ να στρατολογήσει μια ξένη δύναμη,την Ουκρανία, για να τον βοηθήσει στις εκλογές στις ΗΠΑ και η προσπάθεια να αποκρύψει γεγονότα κάνουν να φαίνονται «σχεδόν ασήμαντα» όσα έκανε ο Νίξον»,υποστήριξε η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων . Σε κάθε περίπτωση», πρόσθεσε, «αν μη τι άλλο ο Νίξον νοιαζόταν τόσο για τη χώρα και παραιτήθηκε προτού εκκινήσει η διαδικασία παραπομπής του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.