Η «αρχηγός» μίλησε: Η βασίλισσα Ελισάβετ «αποκεφάλισε» τον πρίγκιπα Άντριου – Η σκληρή απόφαση του παλατιού

Η «αρχηγός» μίλησε: Η βασίλισσα Ελισάβετ «αποκεφάλισε» τον πρίγκιπα Άντριου – Η σκληρή απόφαση του παλατιού

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πάντα τον τελευταίο λόγο!

Κατευθείαν από το παλάτι του Μπάκιγχαμ φαίνεται ότι υπαγορεύτηκε η ανακοίνωση του πρίγκιπα Άντριου ότι αποσύρεται από τα δημόσια καθήκοντά του για την αναστάτωση που προκάλεσε στη βασιλική οικογένεια λόγω της σχέσης του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, μετά και την καταστροφική συνέντευξή του στο BBC.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μετά την συνέντευξη, η βασίλισσα κάλεσε τον αγαπημένο της γιο, Άντριου στα Ανάκτορα και του ανακοίνωσε την τιμωρία που του επιβάλλει λαμβάνοντας αποφασιστική δράση.

Έτσι, του αφαίρεσε όλα τα βασιλικά του καθήκοντα, κάτι που σημαίνει ότι πλέον δεν θα έχει θέση δίπλα στη βασιλική οικογένεια σε κάθε επίσημη ή δημόσια εμφάνιση ή εκδήλωση. Δεν θα εκπροσωπεί τη βασίλισσα μητέρα του και τα Ανάκτορα σε οτιδήποτε, ενώ παράλληλα χάνει και το ετήσιο εισόδημα των 249.000 λιρών που προβλέπεται ως μισθός πρίγκιπα για να αντεπεξέρχεται στα πριγκιπικά του καθήκοντα.

Μάλιστα, ο Άντριου το βράδυ της Τετάρτης εξέδωσε ανακοίνωση όπου επιβεβαίωνε ότι με την άδεια της μητέρας του παραιτείτο από τα δημόσια καθήκοντά του. Μετά τη συνέντευξη στο BBC σχετικά με τη σχέση του με τον Επστάιν, σειρά επιχειρηματιών και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που τον στήριζαν και στα οποία ήταν πατρόνας τον εγκατέλειψαν εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από διεξοδική συζήτηση με τον πρίγκιπα Κάρολο που κάνει περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία, η βασίλισσα κάλεσε τον Άντριου και του ανακοίνωσε τη σκληρή της απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.