
Ο σεισμός στην Αλβανία είχε τόσο μεγάλη ένταση που έκανε ακόμα και τα κτίρια να «λυγίσουν», όπως φάνηκε από βίντεο ασφαλείας που κατέγραψε τη στιγμή που χτύπησε με τα 6,4 Ρίχτερ ο Εγκέλαδος.
Μάλιστα όπως φαίνεται στα πλάνα ένα σκυλί που κοιμόταν έξω από το κτίριο, δευτερόλεπτα πριν αρχίσει η πολυκατοικία να κουνιέται, πετάχτηκε έντρομο και έφυγε τρέχοντας.
Είναι η στιγμή που κάμερα ασφαλείας καταγράφει το σεισμό στην Αλβανία.
Ο σεισμός στην Αλβανία των 6,4 Ρίχτερ που χτύπησε τα ξημερώματα στην περιοχή ανάμεσα στα Τίρανα και την πόλη του Δυρραχίου είχε σαν αποτέλεσμα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, εκατοντάδες άλλοι να τραυματιστούν, ενώ ολόκληρα κτίρια έπεσαν σαν χάρτινοι πύργοι.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.