ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ. Τ. Ερντογάν: Ανέβασε βίντεο στο οποίο οδηγάει το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Τουρκίας (βίντεο)

Ρ. Τ. Ερντογάν: Ανέβασε βίντεο στο οποίο οδηγάει το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Τουρκίας (βίντεο)

Σε ένα ιδιότυπο επικοινωνιακό παιχνίδι προβαίνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στη Λιβύη. Αυτή τη φορά επιχειρεί να γοητεύσει τον τουρκικό λαό όχι με εθνικιστικές κορώνες και ακραία εμπρηστική ρητορική αλλά με ένα… αυτοκίνητο.

O Τούρκος πρόεδρος έχοντας οικοδομήσει ένα προφίλ που θυμίζει σουλτάνο, επιχειρεί τώρα να εντάξει στην εικόνα του «σκληρού» και «πινελιές» μοντέρνου.

Συγκεκριμένα ο Ερντογάν παρουσίασε, ανεβάζοντας βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το πρώτο τουρκικής κατασκευής αυτοκίνητο. Όπως γράφει ο Eρντογάν στο Twitter, όπου εμφανίζεται να οδηγεί στο σχετικό βίντεο, στόχος είναι η μαζική παραγωγή του αυτοκινήτου να ξεκινήσει το 2022. Την ίδια ώρα κάνει λόγο για «όνειρο δεκαετιών».

Η παρουσίαση του νέου τεχνολογικού επιτεύγματος της Τουρκίας έγινε στην κοιλάδα πληροφορικής στο Γκέπζε της Κωνσταντινούπολης.

Στο πρώτο tweet του, ο Ερντογάν εμφανίζεται σε φωτογραφία δίπλα από το αυτοκίνητο να χαιρετά τον λαό του, ενώ στη σχετική λεζάντα γράφει μεταξύ άλλων: «Όταν πιστεύουμε στον εαυτό μας, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.