ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έχασε το μάτι του όταν «συγκρούστηκε» με ένα… αυγό (βίντεο)

Έχασε το μάτι του όταν «συγκρούστηκε» με ένα… αυγό (βίντεο)

Ένα τουλάχιστον κακόγουστο αστείο, ήταν η αιτία για να χάσει το μάτι του ένας νέος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, ένας μοτοσικλετιστής στη Μεγάλη Βρετανία έχασε το δεξί του μάτι από αυγό που πέταξαν από διερχόμενο όχημα!

Ο νεαρός μετά τον τραυματισμό του έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε 7ωρη χειρουργική επέμβαση στο μάτι.

Οι γιατροί αφαίρεσαν θραύσματα από τσόφλι αυγού, κατά τη διάρκεια δεύτερης επέμβασης, ωστόσο στάθηκε αδύνατο να σώσουν την όρασή του από το δεξί μάτι.

Τι λέει ο ίδιος
«Ερχόταν ένα αμάξι προς το μέρος μου με τους προβολείς αναμμένους. Αναψα τα φώτα αλλά συνέχισε να έχει τους προβολείς ανοιχτούς» ανέφερε ο 31χρονος Μαρκ, σύμφωνα με τη βρετανική Metro.

«Ένιωσα κάτι να με χτυπά στο μάτι, αλλά συνέχισα. Ένιωσα το μάγουλό μου υγρό, μέχρι το πηγούνι και μέσα στο μπουφάν μου» πρόσθεσε ο Μαρκ.

«Κατάφερα να σταματήσω και με το φακό είδα ότι το χέρι μου ήταν γεμάτο αίματα από το μάτι μου. Είχα το τζαμάκι του κράνους σηκωμένο, για να μη θολώνει εξαιτίας της θερμοκρασίας εκείνο το βράδυ» κατέληξε ο Μαρκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.