ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η καταιγίδα «Ντένις» σαρώνει το Ηνωμένο Βασίλειο: Ανεμοι, πλημμύρες και δύο νεκροί (βίντεο)

Η καταιγίδα «Ντένις» σαρώνει το Ηνωμένο Βασίλειο: Ανεμοι, πλημμύρες και δύο νεκροί (βίντεο)

Στο έλεος της καταιγίδας «Ντένις» βρίσκεται, αυτό το Σαββατοκύριακο, το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς έχει ήδη προκαλέσει πλημμύρες, ισχυρούς ανέμους και -σύμφωνα με το AP- δύο άνθρωποι πέθαναν από την κακοκαιρία.

Μετά την «Κιάρα», το Ηνωμένο Βασίλειο «χτυπά», αυτό το Σαββατοκύριακο, η καταιγίδα «Ντένις», προκαλώντας θυελλώδεις ανέμους, μεγάλες πλημμύρες και, μάλιστα, τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία, σύμφωνα με το AP.

Πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν εξαιτίας του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας και το διαδίκτυο κατακλύστηκε από εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό.

​Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η καταιγίδα «Ντένις» ενισχύθηκε από άλλον έναν ισχυρό κυκλώνα που έπληξε την Ισλανδία κάποιες ημέρες νωρίτερα. Πλέον είναι ένας από τους πιο δυνατούς μη τροπικούς κυκλώνες στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό τη φετινή χρονιά.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου (Met), πάντως, εξέπεμψε σήμα κινδύνου για έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στην Αγγλία, στην Ουαλία και στη Σκωτία.

Σε επιφυλακή είναι και ο στρατός του Ηνωμένου Βασιλείου προκειμένου να παράσχει βοήθεια όπου κριθεί απαραίτητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.