ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν πρωταγωνίστησαν σε… καρτούν – Δείτε το βίντεο

Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν πρωταγωνίστησαν σε… καρτούν – Δείτε το βίντεο

Ως «σούπερ ηρωίδα» φαντάστηκε τη Μπριζίτ Μακρόν, ο Γάλλος τραγουδιστής Ολιβιέ Μίλερ.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, πρωταγωνιστεί με τη μορφή καρτούν στο νέο του βίντεο κλιπ, για το τραγούδι «Brigitte, I love you», που σημαίνει «Μπριζίτ, σε αγαπώ».

Με αυτόν τον τρόπο, ο νεαρός καλλιτέχνης θέλει να δείξει τη στήριξή του στη σύζυγο του Γάλλου Προέδρου, η οποία έχει δεχθεί κατά καιρούς επίθεση για την ηλικία της και για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Εμανουέλ Μακρόν. Ο Πρόεδρος της Γαλλίας είναι 42χρονών, ενώ η Μπριζίτ Μακρόν, 66 χρονών.

Επίσης, η Μπριζίτ Μακρόν μπήκε τον περασμένο Αύγουστο στο στόχαστρο του προέδρου της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου. Μάλιστα, το σεξιστικό του σχόλιο, είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ενώ του είχε απαντήσει και η ίδια η Μπριζίτ Μακρόν.

Δείτε το βίντεο κλιπ με τη Μπριζίτ Μακρόν:
Ο Ολιβιέ Μίλερ έγραψε αυτό το τραγούδι για να υπερασπιστεί την Μπριζίτ Μακρόν, η οποία στο βίντεο κλιπ μεταμορφώνεται σε… σούπερ γούμαν!

Στο βίντεο κλιπ, η Μπριζίτ Μακρόν, μεταμορφώνεται σε σούπερ ηρωίδα, φορά μάσκα, κατακόκκινες γόβες και μπέρτα με το αρχικό της «Β», ενώ έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις, πετά όπως ο Σούπερμαν και σώζει τον Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.