
Ο Hernandez γεννήθηκε με 24 δάκτυλα, και ενώ πολλοί θα έλεγαν ότι αυτό θα ήταν ένα πρόβλημα να ζήσει μια κανονική ζωή, αυτός βρήκε τον τρόπο και εξασφαλίζει τα προς το ζην από την ιδιαιτερότητά του.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας τουρίστας του έδωσε 10 δολάρια, μεγάλο ποσό για την Κούβα, απλά για να φωτογραφηθεί μαζί του. Τότε του μπήκε η ιδέα να το κάνει περιστασιακά, όταν οι τουρίστες έφταναν με τα λεωφορεία στο χωριό του. Μόνο που το περιστασιακά, πολύ γρήγορα έγινε μόνιμη απασχόληση.
Η κατάσταση του Hernandez ονομάζεται polydactyly, και στις περισσότερες των περιπτώσεων δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία των χεριών. Στη δική του περίπτωση δεν έχει καμία επιπλοκή και τα έξι δάχτυλα σε χέρια και πόδια λειτουργούν αρμονικά.
Ο Hernandez έχει μια καταπληκτική οικογένεια, μάλιστα περιμένει κ το δεύτερο παιδί του, ενώ δηλώνει ευλογημένος, αφού πριν δεν είχε σταθερή εργασία, και δούλευε περιστασιακά σε αγροτικές δουλειές.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.