ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα αθλήματα με τα οποία γυμνάζεται ο Πούτιν

Αυτά είναι τα αθλήματα με τα οποία γυμνάζεται ο Πούτιν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν γυμνάζεται καθημερινά και όχι με έναν τύπο άσκησης, αλλά κάνοντας πολλά και διαφορετικά αθλήματα, αν και έχει παρευρεθεί σε πολλές εκδηλώσεις πολεμικών τεχνών.

Ο αθλητισμός έχει σημαίνοντα ρόλο στη ζωή του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, και ο Ντμίτρι Πεσκόφ αποκάλυψε σε ποια σπορ ασκείται ο πρώτος.

Ειδικότερα, ο Πεσκόφ είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Canal 1, το Σάββατο (22/02), στο πλαίσιο πρωταθλήματος σάμπο:

«Ξέρω ότι συνεχίζει αυτό το άθλημα [το σάμπο]. Δεν νομίζω ότι το κάνει συχνά, ειδικά αφού στο προσωπικό του αθλητικό οπλοστάσιο προστίθεται το χόκεϊ, το οποίο έχει πάρει τόσο σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, διατηρεί τη φόρμα του, χάρη στην κολύμβηση, στο σάμπο και στο γυμναστήριο: ασκείται καθημερινά».

Ο Βασίλι Σεστακόφ, πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας που ασκείτο με τον Ρώσο Πρόεδρο όταν ήταν νεότερος, είπε:

«Είχε διάφορες τεχνικές. Πάνω απ’ όλα, είχε ένα αθλητικό μυαλό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, ο Πούτιν έφτασε, το Σάββατο (22/02), στο Σότσι ώστε να παρακολουθήσει το πρωτάθλημα σάμπο. Μάλιστα, είναι ειδικός στο συγκεκριμένο άθλημα και έχει παρευρεθεί σε πολλές εκδηλώσεις πολεμικών τεχνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.