
Ο κορωνοϊός και οι προσπάθειες καταπολέμησης της διάδοσής του ήταν το θέμα που συζητήθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν Μέρκελ και Τραμπ.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν νωρίτερα, συμφώνησαν να διερευνήσουν μια πιθανή συνεργασία για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού, δήλωσε Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Η Καγκελάριος της Γερμανίας και Αμερικανός πρόεδρος συμφώνησαν να παραμείνουν σε στενή επαφή και να εκμεταλλευτούν πιθανές δυνατότητες συνεργασίας», ανέφερε ο Γερμανός αξιωματούχος, σύμφωνα με το Reuters, χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.