Σπάνια πάθηση «μετατρέπει» 29χρονη σε… ζόμπι – «Μια φορά ζούμε ας μην την χαλάμε» (φώτο)

Σπάνια πάθηση «μετατρέπει» 29χρονη σε… ζόμπι – «Μια φορά ζούμε ας μην την χαλάμε» (φώτο)

(Aνανέωση από αρχικό κείμενο: 06/04/2020, 20:16)

Ανατριχίλα προκαλεί η εικόνα μιας 29χρονης η οποία δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει την σπάνια δερματική πάθηση της, αλλά και τον τρόμο όσων των αντικρίζουν.

H 29χρονη Karine de Souzaαπό τη Fortaleza της Βραζιλίας, διαγνώστηκε από την ηλικία των τριών με μια σπάνια δερματική πάθηση την Xeroderma Pigmentosum και πρέπει κάθε δυο ώρες να βάζει στο δέρμα της ενυδατικές κρέμες αλλά και αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας γιατί ακόμη και σε λιγοστή ηλιοφάνεια… καίγεται.

Η άτυχη γυναίκα έχει κάνει περισσότερες από 130 μικρές επεμβάσεις για να αφαιρεί το κατεστραμμένο δέρμα της ενώ στην περιοχή της μύτης και του άνω χείλους το δέρμα έχει αφαιρεθεί εντελώς και στο δρόμο όλοι της κοιτάζουν και λένε ότι μοιάζει με ζόμπι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια δηλώνει: «Μια φορά ζούμε ας μην την χαλάμε» λέει και δηλώνει ευτυχισμένη δίπλα στο σύζυγο και την οικογένεια της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.