ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η «παράνοια» του κορωνοϊού – Πηδούσαν από πλοίο για να σωθούν (βίντεο)

Η «παράνοια» του κορωνοϊού – Πηδούσαν από πλοίο για να σωθούν (βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν όταν οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι μέλη του πληρώματος έχουν συμπτώματα κορωνοϊού. Τότε πανικόβλητοι ξεκίνησαν να πέφτουν στο νερό για να σωθούν.

Ο κακός χαμός συνέβη σε πλοίο στην Ινδονησία, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από το λιμάνι του Maumere προς τα νησιά Φλόρες.

Σε ένα τοπικό δρομολόγιο, άρχισε ο κόσμος να… βουτάει στην θάλασσα όταν ενημερώθηκε πως μέλη του πληρώματος είχαν παρουσιάσει συμπτώματα κορωνοϊού!

Ξαφνικά, οι πανικόβλητοι επιβάτες άρχισαν να πέφτουν στο νερό για να σωθούν ενώ οι ελάχιστοι ψύχραιμοι, κοιτούσαν εμβρόντητοι, απαθανατίζοντας παράλληλα με τα κινητά τους το απίστευτο σκηνικό.

Στο πλοίο επέβαιναν και παιδιά, με τα ουρλιαχτά τους να ακούγονται μέχρι το… λιμάνι (!) την ίδια ώρα που το προσωπικό του πλοίου πετούσε σωσίβια σε όσους είχαν βουτήξει στην θάλασσα και αρνούνταν να ανέβουν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B-rmZ46lMnT

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.