ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο «Σωτήρης Τσιόδρας» της Σερβίας είναι… μια εντυπωσιακή ξανθιά! (βίντεο)

Ο «Σωτήρης Τσιόδρας» της Σερβίας είναι… μια εντυπωσιακή ξανθιά! (βίντεο)

Όπως η Ελλάδα έχει τον Σωτήρης Τσιόδρα, όπου ενημερώνει για τις εξελίξεις του κορωνοϊού, έτσι και η Σερβία έχει την Ντάριγια Κίσιτς Τεπαβσεβιτς. Η διαφορά τους σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση… κάτι παραπάνω από εμφανή.

Η επιστήμονας που ενημερώνει τους Σέρβους για την πορεία της πανδημίας στη χώρα τους στρέφει τα βλέμματα πάνω της όχι μόνο λόγω κορωνοϊού. Πρόκειται για την πληθωρική επιδημιολόγο και αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, Ντάριγια Κίσιτς Τεπαβσέβιτς (Darija Kisic Tepavcevic) που στην εποχή της πανδημίας, αποτελεί το δημοφιλέστερο πρόσωπο στη χώρα.
Η Τεπαβσεβιτς, ορίστηκε από το υπουργείο Υγείας της Σερβίας να ενημερώνει μαζί με τον συνάδελφό της επιδημιολόγο Πρέντραγκ Κον (Predrag Kon) τα σερβικά ΜΜΕ για την πορεία της πανδημίας, ενώ λαμβάνει μέρος στις κυβερνητικές συσκέψεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Είναι πρόσωπο που τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του Σέρβου Προέδρου Αλεξάνταρ Βούτσιτς και της επικεφαλής της σερβικής κυβέρνησης, πρωθυπουργού Άνα Μπρνάμπιτς.

Στο βίντεο η χθεσινη ενημέρωση της κυρίας Τεπαβσέβιτς στα σερβικά ΜΜΕ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.