Καλή και γρήγορη ανάρρωση!

Σηκώνει μανίκια ο Μ. Τζόνσον: Θα συνομιλήσει με Ν. Τραμπ και Βασίλισσα Ελισάβετ

Σηκώνει μανίκια ο Μ. Τζόνσον: Θα συνομιλήσει με Ν. Τραμπ και Βασίλισσα Ελισάβετ

Έτοιμος να πιάσει δουλεία, είναι ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, έπειτα από την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό. Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του θα μιλήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ και την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον θα μιλήσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σήμερα, Τρίτη, και θα συναντηθεί με τη Βασίλισσα Ελισάβετ αργότερα μέσα στην εβδομάδα, δήλωσε ο εκπρόσωπός του, προσθέτοντας ότι ο Βρετανός ηγέτης εξακολουθεί να μην ασκεί επίσημα «κυβερνητική εργασία».

Ο Τζόνσον αναρρώνει στην εξοχική κατοικία του μετά την περιπέτεια της υγείας του λόγω κορωνοϊού. Ο υπουργός Εξωτερικών Ντομίνικ Ραάμπ, αναπληρώνει τον Τζόνσον, ενώ αυτός αναρρώνει.

«Χθες έστειλε μήνυμα συλλυπητηρίων στον (πρωθυπουργό του Καναδά) Τζάστιν Τριντό μετά τους θλιβερούς θανάτους στους πυροβολισμούς στον Καναδά. Αργότερα σήμερα… θα μιλήσει με τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τζόνσον σε δημοσιογράφους.

Αργότερα αυτή την εβδομάδα, ο Βρετανός πρωθυπουργός αναμένεται επίσης να συνομιλήσει με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι θα ήταν η πρώτη τέτοια συνάντηση εδώ και τρεις εβδομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ae
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.