ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπόθεση «Mr.bitcoin»: Νεκρός σε ατύχημα ο δικηγόρος του Α.Βίνικ

Υπόθεση «Mr.bitcoin»: Νεκρός σε ατύχημα ο δικηγόρος του Α.Βίνικ

Ο Ρώσος δικηγόρος Τιμοφέυ Μουσάτωφ, ο οποίος διετέλεσε συνήγορος υπεράσπισης του Αλεξάντερ Βίννικ, πέθανε στη Μόσχα σε ατύχημα, όπως ανέφερε η αρμόδια υπηρεσία. Ηταν 50 ετών.

Νεκρός ο Ρώσος δικηγόρος Τιμοφέυ Μουσάτωφ, σε ηλικία μόλις 50 ετών, ο οποίος διετέλεσε συνήγορος υπεράσπισης του Αλεξάντερ Βίνικ.

Ο γνωστός νομικός, όπως αναφέρει το sputniknews.gr πέθανε στη Μόσχα και ο θάνατος του ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος, όπως ανέφερε η αρμόδια υπηρεσία.

Πριν από λίγες ημέρες, ο δικηγόρος είχε ανακοινώσει την προετοιμασία για ένα ταξίδι στην Αθήνα που θα αφορούσε την εκδίκαση έφεσης κατά απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ελλάδας, σχετικά με την έκδοση του Αλεξάντερ Βίνικ.

Ο Τ. Μουσάτωφ ήταν συνήγορος υπεράσπισης του Mr Bitcoin, κατηγορούμενου για διάφορα ηλεκτρονικά εγκλήματα, ο οποίος συνελήφθη στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2017 κατόπιν αιτήματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Ιανουάριο του 2020, ο Ρώσος μεταφέρθηκε από την Ελλάδα στη Γαλλία ενώ το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελλάδας απέρριψε το αίτημα του Βίνικ για έκδοση στη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.