ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φρίκη και αποτροπιασμός στην Σουηδία: «Κατατρεγμένος» μετανάστης βίασε 3χρονο κοριτσάκι!

Φρίκη και αποτροπιασμός στην Σουηδία: «Κατατρεγμένος» μετανάστης βίασε 3χρονο κοριτσάκι!

Ένας “κατατρεγμένος” μετανάστης από την Ερυθραία κατηγορήθηκε για βιασμό ενός 3χρονου κοριτσιού στη Σουηδία! Την ίδια στιγμή ένα ιατρικό κέντρο έχει αποφασίσει ότι το κορίτσι έχει επίσης μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια (ΣΜΝ).

Ο 32χρονος παράνομος μετανάστης, του οποίου το όνομα δεν δημοσιέυεται λόγω της σουηδικής νομοθεσίας περί απορρήτου, κατηγορήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Ατόντα, σύμφωνα με το Samhällsnytt. Διαμένει στο δήμο Sundbyberg, βόρεια της Στοκχόλμης. Τα σουηδικά φορολογικά αρχεία δείχνουν ότι είναι υπήκοος της Ερυθραίας ο οποίος πρωτοεγγράφει στη Σουηδία τον Φεβρουάριο του 2010.

Η κατηγορία δείχνει ότι ο βιασμός πραγματοποιήθηκε σε μια κατοικία στο Δήμο Sollentuna, επίσης βόρεια της Στοκχόλμης, είτε τον Ιανουάριο είτε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Μετά την επίθεση, η μητέρα άρχισε να υποψιάζεται ότι το κορίτσι πάσχει από ασθένεια και την πήγε σε ιατρικό κέντρο στο Tureberg, όπου αποφασίστηκε ότι είχε μολυνθεί με ΣΜΝ. Στη συνέχεια, οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία και οι δοκιμές έδειξαν ότι ο ύποπτος της Ερυθραίας έχει την ίδια μόλυνση.

Η αστυνομία ανακρίνει τον παράνομο μετανάστη. Παρόλο που ζούσε στη Σουηδία από το 2010, χρειάζεται ακόμα μεταφραστή για να επικοινωνήσει με αξιωματικούς. Αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.