ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βλ. Πούτιν: «Υψηλό το επίπεδο ενότητας στη Ρωσία»

Βλ. Πούτιν: «Υψηλό το επίπεδο ενότητας στη Ρωσία»

Σε θρίαμβο του Βλαντιμίρ Πούτιν εξελίχθηκε η ψηφοφορία για τις αλλαγές στο ρωσικό Σύνταγμα, με το Ρώσο Πρόεδρο να τονίζει πως αναδείχθηκε το υψηλό επίπεδο ενότητας που υπάρχει ανάμεσα στους πολίτες της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, αμέσως μετά την υπογραφή του διατάγματος για την εισαγωγή των συνταγματικών τροποποιήσεων, ανέφερε: «Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο ενότητας της κοινωνίας μας σχετικά με κομβικά θέματα εθνικής σημασίας. Οι μεταρρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ με τη συγκατάθεση των πολιτών. Γνωρίζετε ποια είναι η θέση μου: οι τροπολογίες, που εισήχθησαν στο βασικό νόμο της χώρας, έχουν επιρροή σε όλους και μόνο ο λαός της Ρωσίας μπορεί να πει την τελευταία λέξη για το ζήτημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρώσος Πρόεδρος δήλωσε, επίσης, πως ποτέ δεν υπήρξαν διακρίσεις που να αφορούν στην εθνικότητα, τη φυλή ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου ατόμου: «Η Ρωσία δεν είχε ποτέ και δεν θα έχει ποτέ καμία σχέση με τον περιορισμό των δικαιωμάτων λόγω της φυλής, του σεξουαλικού προσανατολισμού, της εθνικότητας ή της θρησκείας. Αυτό δεν υπήρξε ποτέ στη Ρωσία και ποτέ δεν θα υπάρξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.