Ηλικιωμένη έβαλε λάθος λάδι στις πατάτες και πέθανε

Ηλικιωμένη έβαλε λάθος λάδι στις πατάτες και πέθανε

Η τραγική απροσεξία μιας 74χρονης γυναίκας στη Μεγάλη Βρετανία είχε ως αποτέλεσμα να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή.

Η ηλικιωμένη, που έμενε στο Ντέρμπισαϊρ, χρησιμοποίησε μηχανέλαιο αντί για μαγειρικό λάδι για να τηγανίσει τις πατάτες. Το αποτέλεσμα ήταν να πάθει δηλητηρίαση και να πεθάνει, μες στο ίδιο της το σπίτι.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία όπως αποδείχθηκε στη νεκροψία έπασχε από άνοια σε πρώιμη μορφή αλλά δεν το ήξερε, έβαλε το λάδι στο τηγάνι, το άφησε και πήγε για ύπνο. Οι καπνοί από το λάδι πλημμύρισαν το σπίτι κι εκείνη, εισπνέοντάς τους όσο κοιμόταν, δηλητηριάστηκε από τις αναθυμιάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρία οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σπίτι, για να σβήσουν τη φωτιά, με τη γυναίκα να εντοπίζεται νεκρή από τους πυροσβέστες. Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν, τώρα, πώς βρέθηκε στην κατοχή της 74χρονος το λάδι μηχανής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.