ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΟΚ στην Καλιφόρνια: Πατέρας βίασε και σκότωσε το παιδί του και δήλωσε ότι… πνίγηκε στην πισίνα (βίντεο)

ΣΟΚ στην Καλιφόρνια: Πατέρας βίασε και σκότωσε το παιδί του και δήλωσε ότι… πνίγηκε στην πισίνα (βίντεο)

Μία είδηση που σε αφήνει άναυδο καταφθάνει από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου ένας πατέρας αφού πρώτα βίασε τον 4χρονο γιο του στην συνέχεια τον σκότωσε, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο μικρός πνίγηκε στην πισίνα.

Η προγιαγιά του παιδιού μάλιστα, έκανε μήνυση κατά παντός υπεύθυνου λέγοντας ότι η Αρχές αδιαφόρησαν και ξαναέδωσαν το παιδί στους γονείς του, ενώ είχαν πολλές αναφορές ότι ήταν ακατάλληλοι.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Καλιφόρνια πριν ένα χρόνο περίπου και οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές μετά τη μήνυση της γυναίκας που κατατέθηκε τώρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Χοσέ Μαρία Κουάτρο και η Ούρσουλα Ελέιν Χουάρεζ, κατηγορούνται για το θάνατο του γιου τους και ο πατέρας κατηγορείται και σεξουαλική κακοποίηση.

Ο πατέρας κάλεσε ασθενοφόρο λέγοντας ότι το παιδί είχε πέσει σε πισίνα, όμως οι γιατροί βρήκαν σημάδια από τραύματα στο κορμί του παιδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παιδάκι είχε μείνει σε ανάδοχες οικογένειες αλλά και με την προγιαγιά του, όμως δόθηκε το πράσινο φως να πάει να μείνει με τους γονείς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.