ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Θεούλης» ψαράς… «έπιασε» με το αγκίστρι του δύτη! – Τον τράβηξε στην επιφάνεια και έγινε «καπνός»

«Θεούλης» ψαράς… «έπιασε» με το αγκίστρι του δύτη! – Τον τράβηξε στην επιφάνεια και έγινε «καπνός»

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι αυτό που συνέβη στα νερά της Αλαμπάμα, καθώς ένας δύτης πιάστηκε στο αγκίστρι ενός ψαρά και ανασύρθηκε στην επιφάνεια.

Συγκεκριμένα ο δύτης είχε βγει στο Όραντζ Μπιτς της Αλαμπάμα και ήταν 100 πόδια (περίπου 30μ.) κάτω από το νερό όταν «κόλλησε» στον λαιμό του το αγκίστρι του ψαρά.

Η συγκεκριμένα παραλία χρησιμοποιείται τόσο από ψαράδες όσο και από δύτες και συνιστάται οι δύτες να παραμένουν σε απόσταση 200 μέτρων (60 μέτρα) από τη σημαία της κατάδυσης.

Μιλώντας στο WKRG, ο Τόμπσον είπε: «Ένιωσα στο λαιμό μου πόνο. Άρπαξα αμέσως να δω τι ήταν… και ήξερα ακριβώς τι ήταν, ενώ παράλληλα άρχισα να τραβιέμαι στην επιφάνεια».

Ο Thompson είπε πως δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο ψαράς, καθώς όταν ανέβηκε στην επιφάνεια είχε ήδη εξαφανιστεί το σκάφος.

Ο Τόμπσον λέει ότι τώρα μπορεί να δει την αστεία πλευρά του περίεργου συμβάντος, προσθέτοντας: «Έχει πιάσει πολλά ψάρια μάλλον, αλλά όπως φαίνεται δεν σχεδίαζε να πιαστεί ο ίδιος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά το γεγονός ότι ακούγεται τρομακτικό, ο δύτης είπε πως δεν τραυματίστηκε σοβαρά και σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει καταδύσεις και να εξερευνά τον βυθό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.