ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πανικός στον δρόμο: Σκάλα έπεσε από βαν στην εθνική οδό (βίντεο)

Πανικός στον δρόμο: Σκάλα έπεσε από βαν στην εθνική οδό (βίντεο)

«Άγιο» είχε οδηγός σε εθνική οδό στη Μεγάλη Βρετανία, όταν ήρθε αντιμέτωπος με μια σκάλα από διερχόμενο βαν. Πρόλαβε να πατήσει φρένο και γλίτωσε το τρακάρισμα.

Η σκάλα θα μπορούσε να είχε προσγειωθεί ακόμα και στο παρμπρίζ, αλλά ευτυχώς διατηρούσε απόσταση από το προπορευόμενο βαν, το οποίο έτρεχε μες στην εθνική οδό, ενώ είχε στην οροφή του μία αρκετά μεγάλη σκάλα. Προφανώς, δεν είχε δεθεί καλά κι αυτή κατέληξε στο δρόμο, αφού έσπασε σε δύο κομμάτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λουκ Κίμπλε, που τράβηξε το βίντεο, ήταν ο «αποδέκτης» του ενός κομματιού. Το άλλο κομμάτι της σκάλας πέρασε και τις τρεις λωρίδες της εθνικής οδού, με αποτέλεσμα να εκτροχιάσει ένα μαύρο αμάξι από την πορεία του, στην προσπάθειά του οδηγού να αποφύγει την επαφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.