ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θα τον ζήλευε και ο Γ. Σπαλιάρας: Άνδρας καθαρίζει καρύδες με τα δόντια (βίντεο)

Θα τον ζήλευε και ο Γ. Σπαλιάρας: Άνδρας καθαρίζει καρύδες με τα δόντια (βίντεο)

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο Τζον Πολ Μόρινγκ, όταν κλήθηκε να παρευρεθεί σε ένα πάρτι γενεθλίων στις Φιλιππίνες.

Αυτό που αντίκρισε του έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, που το βιντεοσκόπησε. Τι ήταν αυτό; Ο πατέρας του φίλου του ξεφλούδιζε τις καρύδες με μοναδικό εργαλείο του τα δόντια του! «Μας είπαν ότι είναι πιο άνετος να το κάνει με τα δόντια του, παρά με οποιοδήποτε κοφτερό εργαλείο. Ανακαλύψαμε ότι αυτό ήταν αλήθεια. Ήταν πραγματικά πολύ εύκολο για εκείνον να τις ξεφλουδίζει ταχύτατα, χωρίς να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια», εξήγησε o ο Τζον Πολ Μόρινγκ.

Θυμηθείτε τον «σφάχτη της καρύδας» Γιάννη Σπαλιάρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.