ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κολομβία: Τον έστειλαν ζωντανό στο νεκροτομείο και δεν τον άφηναν να φύγει (φωτό)

Κολομβία: Τον έστειλαν ζωντανό στο νεκροτομείο και δεν τον άφηναν να φύγει (φωτό)

Νοσοκομείο στην Κολομβία διαπίστωσε το θάνατο ενός 67χρονου άντρα και έστειλε τη σορό του στο νεκροτομείο.

Ο Χουάν Μουνιόζ Ρομέρο ανακηρύχθηκε νεκρός αφού εισήχθη στην κλινική Las Penitas με προβλήματα εξαιτίας της υψηλής πίεσης.

Η οικογένειά του απαιτούσε να δει τον νεκρό, αλλά οι γιατροί αρνήθηκαν, εξαιτίας των μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η κόρη του Ρομέρο, όμως, παράκουσε και μπήκε κρυφά στο νεκροτομείο, μόνο για να βρει τον πατέρα της να αναπνέει και να έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την κόρη του, ακόμα και τότε οι γιατροί επέμεναν ότι ο Ρομέρο είναι νεκρός και πως ότι έβλεπε η θυγατέρα του δεν ήταν παρά μια φυσιολογική αντίδραση του σώματος του μακαρίτη.

Όπως ανέφερε ο γιος του Ρομέρο σε τοπική εφημερίδα, η αδερφή του, ευτυχώς, δεν πίστεψε τους γιατρούς και ζήτησε τη μεταφορά του πατέρα της σε άλλη κλινική.

Δυστυχώς, «όλη αυτή η ώρα στο νεκροτομείο τον επηρέασε και του προκάλεσε ισχαιμία» μια σοβαρή κατάσταση εξαιτίας της έλλειψης αίματος στα κύρια όργανα.

Τελικά, ο Ρομέρο μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για θεραπεία και η οικογένεια τώρα σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της κλινικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.