ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκότωσε δηλητηριώδες φίδι με σουγιά και ζώνη ασφαλείας ενώ οδηγούσε (βίντεο)

Σκότωσε δηλητηριώδες φίδι με σουγιά και ζώνη ασφαλείας ενώ οδηγούσε (βίντεο)

Ένα περιπολικό έκανε σήμα στο φορτηγάκι να σταματήσει για υπερβολική ταχύτητα. Ο αστυνομικός πλησίασε τον οδηγό και άκουσε την πιο απίστευτη δικαιολογία.

«Ένα καφέ φίδι ή ένα φίδι τίγρης είναι πίσω στην καρότσα. Νομίζω με δάγκωσε, ήταν στο αμάξι μαζί» είπε ταραγμένος ο οδηγός, που ισχυρίστηκε ότι έτρεχε για να φτάσει στο νοσοκομείο όσο ήταν καιρός.

Στην αρχή δεν τον πίστεψαν, όμως όταν είδαν το νεκρό φίδι στο πίσω μέρος του πικάπ, φώναξαν το ασθενοφόρο.Ο άντρας που έγινε γνωστός μόνο με το μικρό του όνομα, Τζιμι, οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο όταν πρόσεξε το φίδι να ανεβαίνει στο πόδι του.

Στην Αυστραλία είναι ενάντια στο νόμο να σκοτώνει φίδια, αλλά ο Τζίμι δεν είχε και πολλές επιλογές, ειδικά, όταν είδε το φίδι να σηκώνει το κεφάλι για να τον δαγκώσει.

Είχε μαζί του μόνο ένα σουγιά κι αυτόν χρησιμοποίησε μαζί με τη ζώνη ασφαλείας για να σκοτώσει το φίδι.

Ο νεαρός Αυστραλός πέταξε το νεκρό φίδι στην καρότσα του φορτηγού για να ξέρουν οι γιατροί τι αντιοφικό ορό να του χορηγήσουν και πάτησε το γκάζι για να φτάσει στο νοσοκομείο.

Στην περίπτωση του καφέ φιδιού (brown snake) που θεωρείται το 2ο πιο δηλητηριώδες φίδι στον κόσμο η ζωή ή ο θάνατος είναι ζήτημα λίγων λεπτών της ώρας.

Ευτυχώς, με τη βοήθειά τους, το ασθενοφόρο κατέφτασε, μόνο για να διαπιστώσει ότι ο Τζίμι ήταν καλά στην υγεία του, καθώς δεν είχε δεχτεί κάποιο δάγκωμα από το πολύ επικίνδυνο ερπετό, που είχε δαγκώσει αρκετές φορές μόνο το κάθισμα ανάμεσα στα πόδια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.