ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

«Μάσκες με κεραίες 5G»: Αυτή είναι η θεωρία συνωμοσίας για τον κορωνοϊό

«Μάσκες με κεραίες 5G»: Αυτή είναι η θεωρία συνωμοσίας για τον κορωνοϊό

Oι χρήστες του διαδικτύου έκοψαν χειρουργικές μάσκες για να βγάλουν το μέταλλο που βοηθά στην καλύτερη επαφή της μάσκας με τη μύτη μας και εν γένει με το πρόσωπό μας και οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίστηκαν ότι αυτό το σίδερο είναι κεραία 5G.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου ισχυρίστηκαν ότι οι χειρουργικές μάσκες διαθέτουν κρυμμένες κεραίες 5G, σύμφωνα με το «Forbes».

Μερικοί μάλιστα πόσταραν βίντεο και φωτογραφίες στο Twitter που απεικόνιζαν κομμένες μάσκες οι οποίες στο πάνω μέρος τους είχαν ένα μικρό κομμάτι μετάλλου το οποίο βοηθά στην καλύτερη επαφή της μάσκας με τη μύτη. Ωστόσο, για τους συνωμοσιολόγους αυτό το σίδερο αποτελεί μια 5G κεραία.

​Όπως τονίζει το «Forbes», σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας, αυτό το μικρό μεταλλικό αντικείμενο που βρίσκεται μέσα στη μάσκα θα μπορούσε να επιτρέπει στις κυβερνήσεις είτε να παρακολουθούν τους πολίτες τους είτε να διαδίδουν τον ίδιο τον ιό για κάποιο άγνωστο λόγο.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Capital», αυτή η θεωρία θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνη εν μέσω της πανδημίας, διότι ίσως ωθήσει μερικούς ανθρώπους να αποφεύγουν να φορούν μάσκα.

Οι αντίπαλοι του 5G το κατηγορούν για τον αντίκτυπο που υποτίθεται ότι θα έχει στο περιβάλλον και την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της διασποράς του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.