ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Διέρρηξε» το σπίτι του και ανπέβηκε μια σκάλα 6 μέτρων επειδή ήταν μεθυσμένος (βίντεο)

«Διέρρηξε» το σπίτι του και ανπέβηκε μια σκάλα 6 μέτρων επειδή ήταν μεθυσμένος (βίντεο)

Ένας μεθυσμένος «διέρρηξε» το σπίτι του,ανέβηκε μια σκάλα 6 μέτρων και στη συνέχεια έσπασε ένα παράθυρο.

Ο Reece Barr, 25 ετών, από το Λιντς, είπε ότι ήπιε 20 μπύρες και πέντε Jägerbombs.

Όταν επέστρεψε συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του, προσπάθησε να κοιμηθεί σε ένα μπαρ που είχε χτίσει στον κήπο.

Γρήγορα όμως κατάλαβε ότι έκανε πολύ κρύο για να σκεπαστεί με εφημερίδες και έτσι αποφάσισε να διαρρήξει το ίδιο του το σπίτι.

«Ήμουν πολύ μεθυσμένος», εξομολογήθηκε, «θυμάμαι να μπαίνω, αλλά δεν θυμάμαι πώς».

«Κοίταξα έξω το επόμενο πρωί και είδα τη σκάλα και το σπασμένο παράθυρο και σκέφτηκα πως μπήκα και έλεγξα το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.