ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές «πολιόρκησαν» την οικία του Μ.Νετανιάχου – Επιχείρηση απώθησης τους και συλλήψεις (βίντεο)

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές «πολιόρκησαν» την οικία του Μ.Νετανιάχου – Επιχείρηση απώθησης τους και συλλήψεις (βίντεο)

Aρκετές χιλιάδες διαδηλωτές έκαναν πορεία στην Ιερουσαλήμ και πολιόρκησαν την κατοικία του Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε άλλη μια μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση στο Ισραήλ με τον πρωθυπουργό της χώρας να επιρρίπτει σε ΜΜΕ την ευθύνη της υποκίνησης των ταραχών από αριστερούς.

Τουλάχιστον 5.000 άτομα – σύμφωνα με την αστυνομία και 15.000 όπως μετέδωσε το Channel 13 – μετείχαν στη διαδήλωση χθες βράδυ για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως «ήλθε η ώρα σου» και «πρωθυπουργός του εγκλήματος» και αξιώνοντας από τον Νετανιάχου να παραιτηθεί λόγω των εις βάρος του κατηγοριών για διαφθορά και της κακοδιαχείρισης, όπως λένε, της υγειονομικής κρίσης με την πανδημία του κορωνοϊού.

Η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει τη διαδήλωση λίγο μετά τα μεσάνυκτα καλώντας με τηλεβόες τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν και μισή ώρα αργότερα ξεκίνησε την επιχείρηση της απομάκρυνσής τους από την περιοχή, καθώς προηγούμενες διαδηλώσεις είχαν σημαδευτεί από συγκρούσεις διαδηλωτών με τις δυνάμεις καταστολής.

Πυρά Νετανιάχου κατά ΜΜΕ για υποκίνηση των διαδηλώσεων

Στο μεταξύ ο Νετανιάχου επιτέθηκε γι’ άλλη μια φορά κατά ισραηλινών ΜΜΕ και ειδικά του Channel 13 κατηγορώντας τα για μεροληπτική κάλυψη των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων αγνοώντας, όπως είπε, τη βία των διαδηλωτών καθώς και τις καθημερινές «απειλές θανάτου» κατά της οικογένειάς του την ώρα που εκείνος «δίνει μάχη για την ανάταξη της οικονομίας και την οικονομική στήριξη των Ισραηλινών πολιτών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.