ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρήκαν «παγωμένο καράβι» στην Ανταρκτική – «Φούντωσαν» τα σενάρια συνωμοσίας (βίντεο)

Βρήκαν «παγωμένο καράβι» στην Ανταρκτική – «Φούντωσαν» τα σενάρια συνωμοσίας (βίντεο)

Ένα «καράβι» που ανακάλυψε ένας χρήστης του Google Earth «φούντωσε» τα σενάρια συνωμοσίας για κρυμμένη βάση των Ναζί ή εξωγήινο πολιτισμό στην Ανταρκτική.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο χρήστης παρατήρησε ένα «κομμάτι πάγου πάχους 400 μέτρων» που μοιάζει εκπληκτικά με καράβι βρίσκεται σε ένα παγόβουνο περίπου 100 μίλια από την ακτή της Ανταρκτικής.

«Το παγωμένο καράβι» φούντωσε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας ότι υπάρχει κάτι κρυμμένο στην Ανταρκτική, από μια μυστική βάση των Ναζί έως έναν εξωγήινο πολιτισμό.

Τις εικόνες ανέβασε στο YouTube ένας χρήστης την Παρασκευή και έχει ήδη περισσότερες από 48.000 προβολές. Οι χρήστες «οργίασαν» στα σχόλια προσπαθώντας να εξηγήσουν την «ανακάλυψη».

Κάποιος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για κάτι που προηγούμενοι εξερευνητές έχουν αφήσει πίσω τους, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι ένα μυστικό όχημα που έχει κρυφτεί κάτω από τον πάγο για να σώσει την ελίτ σε περίπτωση παγκόσμιας καταστροφής! Μια άλλη θεωρία συνωμοσίας που ξαναφούντωσε είναι ότι η Ανταρκτική ήταν πρώην βάση των Ναζί και ότι το πλοίο είχε ξεμείνει εκεί από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.