
Έναν Ρώσο διπλωμάτη απελαύνει η Αυστρία για παραβίαση της Συνθήκης της Βιέννης σχετικά με τα προνόμια και την ασυλία των διπλωματών, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του αυστριακού υπουργείου Εξωτερικών.
«Η συμπεριφορά του δεν συνάδει με τη Συνθήκη της Βιέννης», ανέφερε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ο οποίος αρνήθηκε να επεκταθεί.
Η ρωσική πρεσβεία απάντησε με ανάρτησή της στο Twitter: «Έχουμε εξοργιστεί από την αθεμελίωτη απόφαση των αυστριακών αρχών η οποία βλάπτει τις εποικοδομητικές σχέσεις».
Σύμφωνα με τα αυστριακά ΜΜΕ, ο διπλωμάτης φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση βιομηχανικής κατασκοπίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.