ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΗΠΑ: Συνελήφθη 17χρονος που κατηγορείται για θανάσιμους πυροβολισμούς διαδηλωτών στο Ουισκόνσιν

ΗΠΑ: Συνελήφθη 17χρονος που κατηγορείται για θανάσιμους πυροβολισμούς διαδηλωτών στο Ουισκόνσιν

Χειροπέδες πέρασαν σε έναν 17χρονο που ταυτοποιήθηκε ως ο Κάιλ Ριτενχάουζ και κατηγορείται για θανάσιμους πυροβολισμούς δύο διαδηλωτών στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν.

Η παραλίμνια πόλη συγκλονίζεται από ταραχές από την Κυριακή, όταν η αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 29χρονο Αφροαμερικανό Τζέικομπ Μπλέικ.

Την Τετάρτη, η τρίτη νύχτα των βίαιων επεισοδίων σημαδεύτηκαν από πυροβολισμούς.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτηθεί βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να τρέχουν μέσα στους δρόμους της Κενόσα ενώ ακούγονται πυροβολισμοί. Σε άλλα βίντεο διακρίνει κανείς τραυματίες στο έδαφος.

Οι πυροβολισμοί ξέσπασαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Στο ένα βίντεο φαίνονται πολλοί άνθρωποι να κυνηγούν έναν άνδρα που τρέχει στον δρόμο κρατώντας ένα τουφέκι, καθώς πιστεύουν πως είχε πυροβολήσει έναν άλλο. Ένας από τους διώκτες του φαίνεται να τον κλωτσάει με φόρα αφού αυτός πέφτει στο έδαφος και ένας άλλος προσπαθεί να αρπάξει το όπλο του. Φαίνεται να πυροβολείται από μικρή απόσταση και να πέφτει στο έδαφος.

‘Αλλο βίντεο δείχνει έναν άνδρα που μοιάζει να έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι και άνθρωποι να προσπαθούν να τον περιθάλψουν, ενώ ένα άλλο δείχνει έναν άνδρα που φέρει σοβαρό τραύμα στο χέρι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα πως αξιωματούχοι στο Ουισκόνσιν αποδέχθηκαν τη συνδρομή ομοσπονδιακών δυνάμεων επιβολής του νόμου για την «αποκατάσταση του νόμου και της τάξης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 17χρονος Ριτενχάουζ συνελήφθη στο Ιλινόι και κατηγορείται για εκ προθέσεως ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, δήλωσε αξιωματούχος του δικαστηρίου του Λέικ Σίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.