ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Γυναίκα ζούσε με τέσσερα φίδια στην τουαλέτα της (φώτο)

Αυστραλία: Γυναίκα ζούσε με τέσσερα φίδια στην τουαλέτα της (φώτο)

Μία γυναίκα στην Αυστραλία έζησε τον τρόμο από πολύ κοντινή απόσταση, καθώς είδε στην τουαλέτα της να κατοικεί μία οικογένεια φιδιών.

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τέσσερα φίδια ζούσαν στην τουαλέτα μιας γυναίκας στην Αυστραλία.

Η Sofie Pearson, που ζει σε ένα αγρόκτημα στο Cordelia, στο Βόρειο Κουίνσλαντ, παρατήρησε για πρώτη φορά ότι υπήρχε πρόβλημα στην τουαλέτα της.

Έτσι η 25χρονη άνοιξε το καζανάκι για να δει τι συνέβη.

Τότε αντίκρισε μια οικογένεια φιδιών, από 50 εκατοστά έως ένα μέτρο σε μήκος, όλα συγκεντρωμένα στο νέο τους «σπίτι».

Μιλώντας στο 7News, η Sofie είπε: «Πήγα στην τουαλέτα και μετά πήγα να τραβήξω το καζανάκι αλλά δεν έτρεχε νερό. Τότε σκέφτηκα να το ανοίξω για να δω τι έφταιγε. Όταν είδα τα φίδια σοκαρίστηκα», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ενώ κάποιος άλλος στην θέση της θα άρχιζε να τρέχει ουρλιάζοντας, εκείνη παρέμεινε ψύχραιμη και φώναξε έναν φίλο της ώστε να τα απομακρύνουν αλλά και να τραβήξουν το στιγμιότυπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.