Μάλλον στην Κίνα ήθελαν να αντιγράψουν τον «Κάκαλο», την «Μπουμπού» και τον «Πλαπούτα»...

Λευκορωσία: Ο Α.Λουκασένκο δεν αποκλείει πλέον το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών

Λευκορωσία: Ο Α.Λουκασένκο δεν αποκλείει πλέον το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο επανέλαβε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την προεδρία της Λευκορωσίας, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων προεδρικών εκλογών, αν και προ μηνός είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να γίνουν νέες προεδρικές εκλογές παρά τα σχετικά αιτήματα της αντιπολίτευσης και τις αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο ηγέτης της Λευκορωσίας, εδώ και 26 χρόνια, σημείωσε ακόμα ότι πρόωρες εκλογές θα μπορούσαν να διεξαχθούν έπειτα από μια αναθεώρηση του Συντάγματος.

Όπως πρόσθεσε, δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την εξουσία, αφού σε αυτήν την περίπτωση θα δεχθούν επίθεση οι υποστηρικτές του.

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο σημείωσε, ακόμα, ότι μπορεί να παρέμεινε στην εξουσία για λίγο παραπάνω, αλλά είναι το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να προστατεύσει τη χώρα ,προς το παρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.