ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Λαβρόφ σε Γερμανία: Θέμα αρχής να ολοκληρωθεί το έργο του Nord Stream 2

Σ.Λαβρόφ σε Γερμανία: Θέμα αρχής να ολοκληρωθεί το έργο του Nord Stream 2

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τόνισε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν σενάρια γύρω από την κατασκευή του φυσικού αγωγού Nord Stream 2, καθώς ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για «ζήτημα τιμής» για την Γερμανία η ολοκλήρωση του έργου.

Όταν ερωτήθηκε για του αν υπάρχουν κίνδυνοι για το Nord Stream 2 εξαιτίας και της υποτιθέμενης δηλητηρίασης του Αλεξέι Ναβάλνι, ο κ. Λαβρόφ απάντησε πως: «είναι καιρός να ηρεμήσουμε σε αυτό το ζήτημα».

Στη συνέχεια, έστρεψε τα πυρά του προς τις ΗΠΑ που ασκούν πίεση στη Γερμανία για το Nord Stream 2.

«Βλέπουμε τις ΗΠΑ καθημερινά να προσπαθούν να εξευτελίσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδίως τη Γερμανία, και απαιτούν μέσω των αξιωματούχων τους να πείσουν το Βερολίνο για την ανάγκη ενίσχυσης της ενεργειακής της ασφάλειας, η οποία σύμφωνα με την Ουάσινγκτον, σημαίνει εγκατάλειψη του Nord Stream 2 και μετάβαση σε πολύ πιο ακριβό αμερικανικό υγροποιημένο φυσικό αέριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω – αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, δεν μιλώ επίσημα τώρα – ότι αυτό το ζήτημα είναι πλέον θέμα τιμής για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας» εξήγησε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας σε συνέντευξη τύπου με τον Ιρανό ομόλογό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.