ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Πάνω από 80 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ψηφίσει

ΗΠΑ: Πάνω από 80 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ψηφίσει

Πάνω από 80 εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες έχουν ψηφίσει ήδη στις προεδρικές εκλογές, όπως ανακοίνωσε η εκλογική επιτροπή την Πέμπτη.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι πολίτες στις ΗΠΑ μπορούν να ψηφίσουν πριν την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, όταν και ολοκληρώνεται η εκλογική διαδικασία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το απόγευμα της Πέμπτης είχαν ψηφίσει 80.061.661 πολίτες, αριθμός που αντιστοιχεί στο 58% όσων είχαν ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016, όταν είχαν συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία 138 εκατομμύρια Αμερικανοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες Τετάρτη, ψήφισε στο Ουίλμινγκτον της πολιτείας του Ντέλαγουερ, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, Τζο Μπάιντεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.