ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελβετία: Γιος εκατομμυριούχου πλένει τις ρόδες της Lamborghini του με… σαμπάνια (βίντεο)

Ελβετία: Γιος εκατομμυριούχου πλένει τις ρόδες της Lamborghini του με… σαμπάνια (βίντεο)

Ο Victor Micula, γιος Ρουμάνου κροίσου, εμφανίζεται μονίμως να μοστράρει τον πολυτελή τρόπο ζωής του στα social media. Αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα βίντεο να καθαρίζει τις ρόδες της Lamborghini Urus του με σαμπάνια.

Ήθελε μάλιστα να δει ποια από τις δύο μάρκες (Moet Chandon και Cristal) λειτουργεί καλύτερα ως καθαριστικό για τις ζάντες.

Ο πατέρας του Ρουμάνου είναι κροίσος στη χώρα, έχοντας στα χέρια του τον κολοσσό Viorel. Ο γιος ζει μόνιμα στην Ελβετία και απασχολεί συχνά τα μέσα με τις τρέλες του.

Ήδη από μαθητής πήγαινε σχολείο με το ελικόπτερο, για να εξοικονομεί χρόνο και να μπορεί να κοιμάται περισσότερο το πρωί.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της Μπιχόρ, ο Micula διώκεται πλέον, πλάι σε τέσσερις αστυνομικούς, γιατί τον άφησαν να ντυθεί με τη στολή τους και να ζήσει ένα βράδυ σαν όργανο της τάξης. «Εκτέλεσε πολλά καθήκοντα εκείνο το βράδυ που προσιδιάζουν σε αστυνομικό», σύμφωνα με τοπικό μέσο. Ακόμα και σωματικό έλεγχο έκανε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.